Senarai Blog Saya

me myself n i

me myself n i

Isnin, 8 Mac 2010

Dah lama aku x update blog aku nih.. Yelah xde idea dek pong..

wokeh aku cite pasal putera arr.. hmm skang nih putera dah pulun nak merangkak plak.. before this dok menyulur .. cam ulat ulat .. kaki tergedik2 nak berjalan ke depan.. pastu cam mat teyrap pon ader wakaka.. skang nih dok hanyun2 punggung nak merangkak. Tapi mayb dia xbrapa nak boleh angkat kaki biar gerak ke depan so hayun2 jek lah. Hmm tengah dok hayun tuh terkebelakang le plak.. tuh yang ibu nak tergelak nih..

sekarang nih mmg penat nak tengok2 kan dia. Yelah bru kite watch tv tawu2 dia dah dok tepi dinding or tangga.. waduhh bahaya bangat sih..

Kalu nak berdukung jek, cam kesian plak coz kepala dia asyik dok nak tengok kat bawah jek. So kena le lepaskan bebas. hmm belom lg merangkak.. nanti tawu2 jek dah masuk dapor.. Pe2 pon putera ibu mmg bersemangat n cepat buleh.

Satu lagi putera ibu dah pandai sebut a ba ba ba.. hmm syiok plak si babah dia konon2 putera ibu panggil dier.. hmm prasaan!!

So lepas nih ibu harap putera ibu leh sebut ibu plak ok... Muahh cayang putera ibu...



hehhe nih nak share pic putera ibu yang dok asyik duduk kat dalam walker nih sambil tertido.. wahahahha kechian...

1 ulasan: